Salih fortsätter serien med liknelser i Koranen.

I detta avsnitt får du lyssna på liknelsen om sädeskornet. Allah vill med denna liknelse om sädeskornet undervisa dig om belöningarna som väntar de som gör gott och som ger av sin egendom för Allahs skull.

I detta avsnitt får du också lyssna på ett smakprov på Salihs kommande distanskurs ”Din väg till Koranen: praktiska råd och tips för framgångsrika koranstudier”. Kursen kommer inshAllah att kunna laddas ner via AktivMuslim.se.

Jag vill gärna veta vad du tycker om liknelser i Koranen! Skriv i kommentarrutan nedan och tyckt till. Vad var bra och vad var inte bra? Vad kan förbättras? Vill du se att jag förklarar fler liknelser på samma sätt? Din feedback är jätte viktig för mitt framtida arbete med Koranen inläst på arabiska och svenska.

Veckans koranverser (2:261)

”De som ger av vad de äger för Guds sak kan liknas vid sädeskorn som ger sju ax och vart ax bär hundra korn. Gud mångdubblar avkastningen för den Han vill; Gud når överallt och Han vet allt.”

Betygsätt och recensera

Om du uppskattar denna podd skulle jag bli mycket tacksam om du betygsätter och recenserar Koranpodden på iTunes! Betyg och recensioner hjälper verkligen Koranpodden att rankas högre i iTunes. Detta hjälper mig nå fler personer. Jag läser varje recension. Tack på förhand! Se video hur du gör detta enkelt via din iPhone.

Betygsätt och recensera via iTunes

Hur du betygsätter via iPhone

Prenumerera

Missa inte ett enda avsnitt. Du får automatiska uppdateringar när ett nytt avsnitt släpps.

Prenumerera på Koranpodden nu!

iPhone – Se video hur du gör detta enkelt via din iPhone.

Android-telefonSe video hur du enkelt prenumererar på Koranpodden.

Prenumerera via iTunes

Hjälp oss

Om du finner någon glädje eller värde i vad jag gör, snälla överväg att donera ett valfri belopp. Alla donationer går till att utveckla och marknadsföra Koranpodden.

Swisha till 123 669 10 18 (Support Koranpodden).

Starta Swish-appen

Ladda ner distanskursen

2
(Visited 478 times, 2 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.