I detta poddavsnitt avslöjar Salih Mona Walters lögner om islam och muslimer.

Salih visar också tydligt att syftet med dessa lögner är att avhumanisera muslimerna.

Föreläsningen baserar sig på Salihs artikel Mona Walter far med osanningar om islam.

Salih rekommenderar också barnboken Godnattsagor från Koranen. Använd rabattkoden KP15 för att få 15% rabatt på boken under mars månad.

Vad tycker du om min föreläsning? Vill du lyssna på fler föreläsningar där jag avslöjar islamofobers lögner? Lämna en kommentar längst ner i kommentarrutan på denna sida.

Din feedback är jätte viktig för mitt framtida arbete.

Betygsätt och recensera

Om du uppskattar denna podd skulle jag bli mycket tacksam om du betygsätter och recenserar Koranpodden på iTunes! Betyg och recensioner hjälper verkligen Koranpodden att rankas högre i iTunes. Detta hjälper mig nå fler personer. Jag läser varje recension. Tack på förhand! Se video hur du gör detta enkelt via din iPhone.

Betygsätt och recensera via iTunes

Hur du betygsätter via iPhone

Prenumerera

Missa inte ett enda avsnitt. Du får automatiska uppdateringar när ett nytt avsnitt släpps.

Prenumerera på Koranpodden nu!

iPhone – Se video hur du gör detta enkelt via din iPhone.

Android-telefonSe video hur du enkelt prenumererar på Koranpodden.

Prenumerera via iTunes

Hjälp oss

Om du finner någon glädje eller värde i vad jag gör, snälla överväg att donera ett valfri belopp. Alla donationer går till att utveckla och marknadsföra Koranpodden.

Swisha till 123 669 10 18 (Support Koranpodden).

Starta Swish-appen

Ladda ner distanskursen

Att leva med Koranen

2
(Visited 3 961 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. Sanna mars 15, 2020 at 17:37

  Hej jag studerar koranen men vet inte vad jag tror än, jag har en underbar hund och hört många gånger att hundar är smutsiga, de är en anledning till att jag har svårt att tro och lite annat jag hört av muslimer, kan inte tro på en gud som inte älskar allt levande, jag har själv inte läst mycket men har inte hittat något negativt. Så jag undrar i koranpodden avsnitt 26 var i koranen kommer tredje versen du tar upp om den prostituerade o hunden? Jag ska läsa hela koranen för vill ha faktan klar, utgår jag ifrån koranpodden och den lilla andra fakta jag har värkar det verkligen som Islam är vad jag tror, jag kommer helt utifrån islam och har precis börjat titta in, förstår verkligen inte var hatet kommer ifrån med en så älskvärd och givmild religon

  Reply
  1. Salih Tufekcioglu mars 19, 2020 at 23:33

   Hej Sanna. Vad roligt att du studerar Koranen. Gud har skapat allt med en mening och syfte. Berättelsen om den prostituerade kvinnan och hunden förekommer i hadith-litteraturen, dvs det som profeten Muhammed, över honom vare Guds frid, lärde sina följeslagare. Mer om denna berättelse kan du läsa om här: https://abuaminaelias.com/dailyhadithonline/2012/09/30/prostitute-forgiven-kalb/
   Må Gud vägleda dig och oss till den raka vägen.

   Reply
 2. Nelly april 14, 2018 at 12:59

  Guds ande börjar nå ut till fler muslimer där deras ögon öppnas upp till sanningen halleluja. Du kan inte förneka att det står
  I koranen att döda alla
  Otrogna, alltså alla som inte är muslimer.
  “Och döda dem då var ni än möter dem och fördriv dem från de platser varifrån de har fördrivit er; ja, förtryck är ett värre ont än döden. Kämpa inte mot dem i den heliga Moskéns närhet, om de inte själva tar upp striden där; men kämpar de mot er [där], så döda dem. Det är förnekarnas lön.” (2:191)
  Människor som följer koranen till punkt och pricka går efter detta runt om i världen. Titta vad islam har gjort och lett till i de länderna det finns krig i. Du lever i blindo och dyrkar en avgudar gud ( mångud) hade du haft en riktigt relation till gud hade dina ögon öppnats upp.
  P.s det sista förbundet avslutades med Jesus död då hans död var förutsedd innan han vandrade på jorden. Finns inget förbund med någon profet Muhammed efteråt då det inte behövs. Kolla upp varför Jesus dog , för att bryta den förbannelsen som ligger på
  Oss alla människor från när Eva och Adam
  Syndade så förstår du kanske.

  Reply
  1. Salih Tufekcioglu april 18, 2018 at 19:09

   Hej Nelly,

   Du väljer att plocka ut koranverser ur sitt sammanhang. Att göra detta och sedan vara troende kristen är minst sagt oärligt. Man ska inte kasta sten i ett glashus. Jag kan också plocka ut bibelverser ur sitt sammanhang.

   I Nya testamentet kan vi läsa Jesus säga.

   “Tro inte att jag har kommit med fred till jorden. Jag har inte kommit med fred utan med svärd.” (Matteus 10:34)

   Jag rekommenderar att du lyssnar på koranpoddavsnitt nr. 7 “Gå inte till det extrema i er religion”. I det avsnittet får du veta om islams fredsbudskap som är mycket lik Jesus fredsbudskap så som det rapporteras i Nya testamentet. Klicka här: http://www.koranpodden.se/foredrag/ga-inte-extrema-religion/

   Och nej jag dyrkar inte en mångud. Jag dyrkar Allah. Fråga dina kristna trosfränder i den arabiska världen vad Gud heter i den arabiska översättningen av bibeln. ALLAH! Just det 🙂 Allah och Gud är samma. Det finns bara en Gud och Jesus är Hans tjänare och sändebud.

   Jag tror inte att Jesus dog. Gud räddade honom från hans fiender.

   Reply
 3. Aisha Ann-Mari Eklund mars 25, 2018 at 18:11

  Salam Alikum
  Detta var det bästa jag lyssnat på länge. Må Allah belöna dig och din familj för ditt arbete.
  Min önskan är att du offentligt gör dena podd. Den är så idagen aktuell och du förklarade bra både hennes och Islams underbara budskap.

  Reply
  1. Salih Tufekcioglu mars 26, 2018 at 07:11

   Wa alaikum salam Aisha,

   Tack ska du ha. Jag gör mitt bästa för att sprida podden för att så många som möjligt ska få lyssna på den. Alla kan hjälpa till inshAllah. Det är lätt att dela tex via social media etc.

   Du har rätt. Genom att svara på henne så slår man två flugor i en smäll. Avslöjar hur långt muslimhatarna går och hur vacker islams budskap är.

   Reply
 4. AbdulNasir Akgun mars 23, 2018 at 17:36

  Ma sha Allah broder, det var jätte bra föreläsning och det behövdes verkligen. Hon behöver och hon måste komma ut i ljuset med Sitt falsk propaganda. Hon gör det för kanska bli kändis och få status på internet. BarakAllah fik.

  Reply
  1. Salih Tufekcioglu mars 23, 2018 at 22:36

   Wa iyyakum. Tyvärr så är det så att idag kan man vinna mycket på att smutskasta muslimer och islam. Inte mints politiker som försöker fiska i grumligt vatten.

   Reply
 5. Therese mars 23, 2018 at 11:13

  Har lyssnat på “9 lögner om islam av en ex-muslim” och vill tacka dig för att du belyser det här otroligt viktiga ämnet. Du har gjort ett fantastiskt arbete och, som du säger i föreläsningen, är det verkligen viktigt att vi alla hjälps åt att sprida det goda budskapet om islam. Jag skulle gärna lyssna på fler sådana här föreläsningar, då de har väldigt stor betydelse för hur framtiden kommer att bli. Du tar upp så mycket bra i din föreläsning och så många bra citat och visdom från koranen och haditherna. Ett stort tack för din insats, den är väldigt viktig. Må Allah ge dig en stor belöning för detta 🙂

  Reply
  1. Salih Tufekcioglu mars 23, 2018 at 16:14

   Tack för din kommentar Therese. Fler föreläsningar kommer inshAllah på Koranpodden där jag ska ta itu med felaktig information om Koranen och den muslimska tron.

   Reply
 6. Abdikadir mohamed mars 22, 2018 at 15:45

  må allah belona dig med högsta nivå i paradiset… mycket bra jobbat ????

  Reply
  1. Salih Tufekcioglu mars 22, 2018 at 22:11

   Amin. JazakAllah khayr Abdikadir. Vi fortsätter kämpa ??

   Reply
 7. Afo Gbatibri mars 19, 2018 at 21:21

  As salaam aleikom bror.
  Jag har lyssnat på 9 lögner om islam av en ex-muslim. Du gjorde ett fantastiskt och professionellt arbete. Eftersom islam fortsätter gå framåt då tänkte ex- muslimer och islamfober använda falska argument för att bromsa islams framgångar. Men de kommer in sha Allah inte att lyckas eftersom de har inga sanna bevis.
  Jazzak Allah khairan bror för det fantastiskt arbete du har gjort. Må Allah swt belöna dig med al Fordaus.
  Mvh Afo

  Reply
  1. Salih Tufekcioglu mars 20, 2018 at 05:32

   Wa alaikum salam Afo,

   Tack för din kommentar och amin till alla dina dua.

   Din kommentar fick mig att tänka på följande koranvers:

   “De vill släcka ut Guds ljus med sina ord, men Gud skall låta Sitt ljus lysa med full styrka, hur förhatligt detta än måste vara för förnekarna av sanningen.” (Koranen 61:8)

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *