Fatima Um AbdAllah blir intervjuad av Salih över en kopp kaffe.

I samtalet delar Fatimah med sig av Koranversen 28:56 som hon funderat mycket kring och som hon tycker har ett viktigt budskap till den breda allmänheten.

”Du kan inte leda dem du älskar [Muhammad] på rätt väg, men Gud leder den Han vill. Och Han vet bäst vilka de är som är villiga att låta sig vägledas.” (Koranen 28:56)

Fatima ger också tips och råd när vi tappar kontrollen över våra liv och hur vi kan finna tröst och vägledning hos Allah under svåra stunder.

Fatima gästföreläste också under Korankonferensen och höll föredraget Allahs nåd och förlåtelse – det eviga hoppet.

Vad tycker du om detta samtal och ämnet? Lämna gärna en kommentar i kommentarrutan längst ner på denna sida. Din feedback är jätte viktig för mitt framtida arbete.

Betygsätt och recensera

Om du uppskattar denna podd skulle jag bli mycket tacksam om du betygsätter och recenserar Koranpodden på iTunes! Betyg och recensioner hjälper verkligen Koranpodden att rankas högre i iTunes. Detta hjälper mig nå fler personer. Jag läser varje recension. Tack på förhand! Se video hur du gör detta enkelt via din iPhone.

Betygsätt och recensera via iTunes

Hur du betygsätter via iPhone

Prenumerera

Missa inte ett enda avsnitt. Du får automatiska uppdateringar när ett nytt avsnitt släpps.

Prenumerera på Koranpodden nu!

iPhone – Se video hur du gör detta enkelt via din iPhone.

Android-telefonSe video hur du enkelt prenumererar på Koranpodden.

Prenumerera via iTunes

Hjälp oss

Om du finner någon glädje eller värde i vad jag gör, snälla överväg att donera ett valfri belopp. Alla donationer går till att utveckla och marknadsföra Koranpodden.

Swisha till 123 669 10 18 (Support Koranpodden).

Starta Swish-appen

Du kan även donera via vårt bankgiro 5271-8053.

Ladda ner distanskursen

Att leva med Koranen

7
(Visited 1 818 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Ann-Sofie Henriksson Hatmi augusti 15, 2018 at 10:23

  Kloka och behagliga röster fyller mina öron. Händerna kliar en sovande katts mage. Tankar väcks. Tack för ett gott samtal och att vi fick ta del av det.

  Reply
 2. Jannika Sandell augusti 13, 2018 at 20:32

  Jag blev verkligen berörd av detta podd avsnitt,satt med gråten i halsen flera gånger, så fint ,så lärorikt. Jag är för känslosam just nu precis efter jag lyssnat så det enda jag kommer på att säga nu är TACK från djupet av mitt hjärta .

  Reply
 3. Edita augusti 13, 2018 at 16:17

  Det är första gången jag lyssnar på Koranpodden genom det här samtalet med syster Fatima och broder Salih. Mycket lärorikt och en andlig påverkan av det ni pratade om. Kommer in shaa Allah att fortsätta följa Koranpodden. Må Allah belöna er. :’)

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.